Acasa    Sejururi    Spania – Țara Bascilor 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
395
EUR

Spania – Țara Bascilor


Locatie: Santander
Plecare din: Bucuresti
Avion
Spania
SPANIA este un stat situat in sud-vestul Europei, ocupand cea mai mare parte din Peninsula Iberica, [ ... ]

De la  395 € /pers/sejur
(Prețul informativ afișat este de persoană în cameră dublă).

 

date de plecare
2018: 14.04, 21.04, 25.04, 28.04, 05.05, 09.05*, 12.05*, 16.05*, 19.05*, 23.05*, 26.05*, 30.05*, 30.09*, 03.10*, 04.10*, 07.10*, 10.10, 14.10, 17.10, 21.10.

 

PREȚUL INCLUDE:
Transport avion București – Madrid – București
7 nopți cazare la hotel de 4*
Mic dejun și cina (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă 1 pahar de apă și
1 pahar de vin; dacă grupul are mai puțin de 50 de persoane, mesele NU vor fi servite in regim bufet, ci meniu prestabilit
Transfer aeroport – hotel - aeroport
Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
½ zi excursie opțională în Santander

 

pretul nu include:
Taxe de aeroport 145 euro /persoană
Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/pers/zi)
Mesele de prânz
Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale
*Supliment 40 euro/persoană pentru plecările din perioada 09.05. – 30.05. inclusiv și 30.09 – 07.10 inclusiv.

 

CONDIțII DE îNSCRIERE
Avansul la înscriere (cu mai mult de o luna înainte de plecare) este de minim 100 €/persoană. Diferența de până la 50% din valoarea pachetului va fi achitată cu maxim până la două luni înainte de plecare. Ultima plată trebuie făcută cu maxim o lună înainte de data plecării.
Se acceptă partaj.
Nu se oferă doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.
Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.
Excursiile opționale gratuite se organizează, în general, în prima sau în ultima zi, după preluarea de la aeroport sau de la hotel; dacă orarul de zbor nu permite, într-o altă zi din sejur.
Persoanele care nu au însoțitor cu vârsta peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.

 

reduceri & suplimente
Supliment cameră single: 150 euro/sejur (număr camere limitat).
Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 30 euro (număr camere limitat).
Copil 0 - 1.99 ani: 145 euro (taxă aeroport).
Copil 2 – 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însotitor peste 55 ani plătesc supliment 50 euro
Reducere 5% la achizițonarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

 

BOnusuri pentru posesorii de senior voyage club card
½ zi excursie opționala (Santander)
Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achizițonarea cumulată a celor trei excursii)
Posesorii cu varsta sub 55 de ani nu achită

 

NOU!

TRANSFERURI CĂTRE AEROPORT DIN:

Oraș

Tarif/sens/pers.

Brașov

10 €

Ploiești

5 €

Craiova

12 €

Sibiu

15 €

Rm. Vâlcea

10 €

Pitești

5 €

Constanța

12 €

Galați

12 €

Brăila

12 €

 

 

SENIOR VOYAGE este conceptul grație căruia cetățenii europeni de peste 55 ani (și nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-și petrece vacanța în cele mai variate destinații turistice, în perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.
SENIOR VOYAGE CLUB CARD costă 25 euro (per card) și poate fi solicitat la achiziționarea primului pachet SENIOR VOYAGE. Veți beneficia imediat de avantajele cardului.

 

Excursii gratuite

Burgos – „Țărmul Castelelor”
Extraordinara catedrala gotică din Burgos este una dintre bijuteriile cele mai apreciate ale Spaniei în materie de arhitectură religioasă și domină orizontul orașului. Aceasta este inclusă în obiectivele protejate Unesco World Heritage. La suprafață, conservatorul Burgos pare să dețină toate stereotipurile unui oraș spaniol din zona central-nordică, cu arhitectura tradițională din piatră gri, mâncăruri consistente și un climat al extremelor. Dar acest oraș iși recompensează exploratorii cu un iz de legendă: sub maiestuasele spire ale catedralei se află unul dintre cei mai apreciați fii ai săi, El Cid.

Santander
Construit în jurul golfului Sandander (Bahia de Santander) și lângă golful Biscay, acest modern și popular oraș spaniol este locația unuia dintre cele mai aglomerate porturi. Însă cele care atrag atenția și turiștii, sunt frumoasele plaje din Santander, în special în eleganta stațiune El Sardinero unde „Playa Primero de El Sardinero” este o plajă superbă, lată și cu nisip fin, care iși menține popularitatea fără efort.

Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

 Nu ratați excursiile opționale

Bilbao- Guggenheim - Guernica
La numai 14 km de Oceanul Atlantic, în estuarul creat de Nervion, se află capitala provinciei Vizcaya; port și centru industrial, unul dintre cele mai moderne orașe din Europa de sud (în 2010 a primit un premiu celebru pentru urbanism). Într-un tur panoramic de-a lungul apei se admiră podurile orașului, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, Primaria, cartierul cel mai vechi, numit “Las siete calles” – cele 7 străzi. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edificiu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectură) – o sculptură gigantică din titan, calcar și cristal, situată în zona industrială, pe malul apei Nervion.

Vitoria, Rioja, Pamplona – „In vino veritas”
Vitoria - Capitala celei mai mari provincii basce Alava, este sediul oficial al Parlamentului și al instituțiilor regiunii autonome basce Euskadi. Este așezat în inima unui podiș semănând mai degrabă cu Castilia decât cu colinele umede ale coastei cantabrice, în apropiere de două lacuri artificiale. În orașul vechi, în Plaza Virgen Blanca – centrul orașului – se pot admira casele nobiliare cu fațade împodobite cu blazoane, cu “miradores” (verande) și cu vitralii, biserica San Miguel, sub porticul căruia se află statuia protectoarei orașului, Maria Blanca. Vinurile Rioja, unele dintre cele mai renumite, sunt vinuri ușor aromate cu un buchet excelent și se obțin din podgoriile ce se află în regiunile autonome La Rioja, Pais Basco și Navara.Excursia se continuă cu marele oraș al Pirineilor spanioli, Pamplona, veche capitală a regatului Navarei, care a păstrat aspectul unui vechi oraș fortificat. Sunt renumite coridele de San Fermino, care se desfășoară între 6-14 iulie, toată Spania urmărind cu pasiune acest spectacol plin de emoție.

San Sebastian și Biarritz – “Pe plaja Regilor”
San Sebastian - Donostia – în limba bască, este cunoscut drept “perla Cantabriei”, așezat într-un golf în formă de scoică, străjuit de munți, are două plaje cu nisip fin, care formează o curbă aproape perfectă: Concha și Ondarreta. După o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panoramă deosebită.Biarritz - la mai puțin de 25 km de granița cu Spania, așezată pe malul Oceanului Atlantic pe o lungime de 4 km, eleganta stațiune balneară din sud-vestul Franței era altădată locul de vilegiatura preferat de nobili, oraș imperial cu palatul dăruit împărătesei Eugenie de către Napoleon III, azi – capitala europeană pentru surf. Stânca Fecioarei este una dintre emblemele orașului, o pasarelă lucrată în atelierele Eiffel, ce leagă țărmul de stânca.

Excursia începe cu vizita orașului Oviedo, centru religios, administrativ, universitar al principatului și capitală a regatului de Asturia în sec. al IX-X-lea. Casco antigo, zona veche a orașului, este o zonă unde aroma trecutului și a istoriei vă îmbie să fotografiați unul dintre cele mai frumoase orașe asturiene. Merită să vizitați Catedral San Salvador, Palacio de Valdecarzana, sediul pentru Audiencia Provincial, vechea universitate, fondată de inchizitorul general al Spaniei, Palacio Regional – Parlamentul, sau Palacio de Congressos, construit de arhitectul spaniol contemporan, Santiago Calatrava.

Valladolid - Palencia – „Capitalele regionale”
Excursia începe cu vizitarea orașului Valladolid. Capitală a Castiliei y Leon, și, timp de cinci ani, capitala Spaniei - aici s-au căsătorit regii catolici, aici s-a nascut Filip II, cel care a transferat capitala la Madrid, și tot aici s-a născut Ana de Austria, viitoarea regină a Franței. Se vizitează Muzeul național de sculptură policromatic iar plimbarea în oraș se completează cu Casa de Cervantes, rămasă aproape intactă cu ceea ce era la sfârșitul sec. al XVII-lea. Palencia, capitala provinciei cu același nume, așezată la 750 m altitudine, este unul dintre cele mai sustenabile și curate orașe din Spania. Cristo de Otero este o sculptură de mari dimensiuni, reprezentându-l pe Isus, una dintre cele mai mari din lume, așezată pe ocolina din apropierea orașului.

Hotel Santos Santemar 4* (sau similar 4*)
Localizat lângă exclusivista plajă El Sardinero într-o zonă privilegiată, hotel Santemar combină stilul tradițional cu cel modern, experiența cu eficiența și este deosebit prin stilul nord-spaniol.
Hotel Santemar se află foarte aproape de plaja a cărui nume îl poartă, dar și de Palatul Magdalena și de cazinou, cu o varietate de posibilități care permit turiștilor sa descopere zona.
Mulțumită capacității mari pe care o are, este cel mai mare hotel din nordul Spaniei. Din acest motiv, reprezintă locul ideal pentru organizarea oricărui tip de eveniment.
printre facilitățile oferite de către acest hotel este Grădina Japoneză, o oază de liniște pentru plimbări, restaurantul, care oferă mâncăruri din zona Cantabria pregătite cu produse locale și regionale, un cafe-bar cu băuturi și gustări. La recepție se pot închiria mașini sau se pot achiziționa bilete la spectacole locale. Parcarea este disponibilă contra cost.

Hotelul a fost amenajat cu grija pentru a oferi comfort și relaxare în camerele sale elegante și contemporane, echipate complet cu tot ce este necesar pentru a transforma vacanța într-una odihnitoare. Facilitățile camerelor includ aer condiționat individual, telefon, muzică, seif, TV satelit, minibar, birou, posibilitate conexiune internet wifi, baie complet echipată cu cadă, oglindă de machiaj, uscător de păr, telefon și articole de baie

 Preţurile şi programul excursiilor opţionale sunt informative. Preţurile pot suferi modificări în funcţie de selecţia obiectivelor turistice de vizitat sau de factori aleatorii care pot influenţa organizarea punctuală a excursiilor. Programul, durata şi vizitarea anumitor obiective pot fi influenţate de condiţii meteo, trafic, Sărbători legale, locale, regionale, festivaluri, concerte etc. Programul şi preţul final vor fi comunicate de ghid şi/sau însoţitorul de grup la momentul prezentării excursiilor.

Excursiile se organizează pentru grupuri de minim 20 de persoane. Este posibilă confirmarea şi pentru un număr mai mic de persoane dar cu plata unui supliment.

În caz de solicitare de anulare a participării la o excursie după achitarea ei, penalizarea este de 100%. Returnarea sumei achitate poate fi făcută doar în cazul în care anularea s-a făcut din motive medicale pentru care se prezintă documente justificative de la medic, dintr-o clinică din regiunea în care se călătoreşte, cu parafa acestuia.

Orice reclamaţie referitoare la excursiile opţionale trebuie făcută în destinaţie, pentru a fi soluţionată pe loc – aceste servicii sunt oferite de partenerii locali şi, în afară de excursiile oferite gratuit, nu fac obiectul pachetului turistic.

Aceste condiţii se completează cu condiţiile speciale de achiziţionare prevăzute în program pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.

Preţuri informative excursii opţionale

Bilbao – Gugenheim – Barakaldo

50 €

Vitoria – Pamplona

65 €

Valladolid - Palencia

65 €

Oviedo – Gijon – Santillana del Mar

55 €

San Sebastian – Biarritz

60 €

 chrchr
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: