Acasa    Sejururi    Seniori in Portugalia  
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
330
EUR

Seniori in Portugalia


Locatie: Lisbon
Plecare din: Bucuresti
Avion
Portugalia
Portugalia este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat. Capitala ei, Lisabona, este poate cel mai [ ... ]

 

Avion, 8 zile / 7 nopti

Data de plecare: 17.02, 10.03, 25.03.2018

 Bucuresti – Lisabona –  Praia da Vieira - Sintra – Cabo da Roca – Fatima – Nazare – Obidos – Sesimbra – Setubal  - Porto – Evora – Lisabona – Bucuresti

BONUS – Turul panoramic de Lisabona pentru inscrieri pana la 30 Noiembrie 2017.

 

 Hotel Cristal Vieira Praia & SPA 3*  -Mic dejun si CinaSeniori in Portugalia   

Adresa: Avenida Marginal - Praia Da Vieira, 2430-696 Praia da Vieira, Portugalia
Localizare: Aceasta  proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat in fata unei plaje de nisip, Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa are un parc acvatic de sezon si ofera camere moderne, cu vedere panoramica la Oceanul Atlantic.
Facilitati hotel: Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa se afla la doar 10 minute cu mașina de Marinha Grande, cel mai mare oras  producator de sticla din Portugalia si la mai puțin de 25 de minute cu masina de Leiria. Hotelul se gases te langa padurea de pini din Leiria, oaspeții putand sa  practice in imprejurimi diverse activitati, precum ciclism sau drumetii.

Facilitati camera:  Recent renovate, camerele sunt moderne si amenajate elegant, in tonuri pastel. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar si baie privata.

Loc in camera dubla

Supliment single

Loc in camera dubla cu pat suplimentar

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti

330

136

309

240

Tarife in euro/persoana/sejur

 

ZIUA 1 : Bucuresti – Lisabona - Praia da Vieira
Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 03:50 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul  catre Lisabona, zborul Tap Portugal, decolare la ora 05:50. Sosire in Lisabona in jurul orei 07:00.
Programul turistic incepe cu turul panoramic de Lisabona - vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Transfer la hotel si cazare in Praia da Vieira.

ZIUA 2 : Praia da Vieira –  Sintra - Cabo da Roca
Mic dejun. Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Praia da Vieira.

Ziua 3: Praia da Vieira –  Fatima – Nazare – Obidos  

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Fatima, Nazare si Obidos- vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima-
 
 cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Transfer si cazare in Praia da Vieira.

Ziua 4: Praia da Vieira – Sesimbra – Setubal 

Mic dejun. Excursie optionala de 1/2 zi. Vom incepe excursia printr-un peisaj strajuit de paduri de pin, eucalipt si arbori de pluta. Veti merge la Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta Portugaliei. Orasul e impanzit de parcuri, terase si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. Transfer si cazare in Praia da Vieira.

Ziua 5: Praia da Vieira – Evora
Mic dejun. Excursie optionala la Evora, oras ce face parte din Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural, istoric si traditional. Se parcurge un peisaj tipic mediteraneean cu vita de vie si maslini. Se face o plimbare placuta pe strazile inguste ale Evorei, avand unica sansa de a admira Templul Roman dedicate Zeitei Diana, Catedrala Romano-Gotica, Biseca Sao Francisco si Capela oaselor si Universitatea (intrarile la obiective nu sunt incluse). Se continua drumul prin Muntii Arrabida de unde vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Transfer si cazare in Praia da Vieira.
Ziua 6: Lisabona – Porto
Mic dejun. Excursie optionala la Porto si vom participa la turul de oras ce va include: Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Transfer si cazare in Praia da Vieira.

Ziua 7: Lisabona – Seara de Fado

Mic dejun. Optional - Cina traditionala Fado - va propunem o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Cazare in Praia da Vieira.

Ziua 8: Lisabona – Bucuresti  

Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Imbarcare in jurul orei 23:05, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 05:05.  

Pretul include:
Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona -Bucuresti,compania Tap Portugal;
7  nopti cazare in  Lisabona cu mic dejun la hoteluri conform oferta;
7 cine in cadrul hotelului;
1 pahar de apa si 1 pahar de vin la cina;
Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport;
BONUS: Tur  panoramic de Lisabona;
Asistenta turistica in limba romana.

Pretul nu include:
Taxele de aeroport, bagaj de cala de 23 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu : zborul Bucuresti – Lisabona -Bucuresti 190 euro/persoana;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii neincluse in program.

La acceasta oferta, tarifele la excursiile optionale de grup vor fi comunicate cu 21 de zile inainte de data calatoriei.

Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Lisabona: 05:50 – 08:25 / Lisabona-Bucuresti: 23:05 – 05:05: Tap Portugal

 Conditii generale:
Oferta turistica este parte integranta din contract. 
Grupul minim este de 25 de persoane; Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate  majora.
Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 

 
 


europ
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: