Acasa    Sejururi    SENIORI 2018 - SPANIA COSTA DORADA SALOU 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
480
EUR

SENIORI 2018 - SPANIA COSTA DORADA SALOU


Locatie: Salou
Plecare din: Bucuresti
Avion
Spania
SPANIA este un stat situat in sud-vestul Europei, ocupand cea mai mare parte din Peninsula Iberica, [ ... ]

Ziua 1 (Sambata)
Sosire pe aeroportul din Barcelona, preluare de către reprezentantul local și transferul la HOTEL SALOU PARK I 4*sau HOTEL GRAN REGINA 4* din stațiunea turistica SALOU.

Ziua 2 (Duminica)
Excursie la Montserrat și Fantanile Magice din Barcelona (optional 45 euro/persoana)

Excursie optionala la Montserrat, parte esentiala din viata catalana si un centru spiritual important. Timp liber pentru vizitarea basilicii. In manastire se afla Moreneta, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Negre. Legenda spune ca Statuia Fecioarei Negre a fost gasita de niste calugari benedictini si neputand sa o mute au hotarat sa construiasca manastirea in jurul ei. Optional vom putea face o urcare cu funicularul pe varful muntelui sau vom putea vizita muzeul manastirii.

Ziua 3 (Luni)
Excursie la Barcelona lui Gaudi si Parcul Guell (optional 40 euro/persoana)

In aceasta excursie vom vizita cele mai importante lucrari ale lui Gaudi, artistul care si-a pus intr-un mod atat de spectaculos amprenta asupra Barcelonei. Vom vizita: Parcul Guell (intrarea optionala 7,5 euro/persoana), Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Ne va ramane timp si pentru cumparaturi pe Rambla, celebra artera din capitala Cataloniei. Se pot vizita in zona si: Catedrala, statuia lui Cristofor Columb, portul si Muzeul Maritim. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Plaza Spania, iar in final vom face un popas pe Montjuic. Seara vom putea admira spectacolul de sunet si lumina de la Fantana Magica.

Ziua 4 (Marti)
Excursie la Taragona (optional 25 euro/persoana)

Orasul Tarraco a fost capitala provinciei romane Hispania Citerior, construit în anul 300 i. Hr. Pentru început vom admira portul și Amfiteatrul Roman, privindu-le de la balcon, peste Marea Mediterana. Intram apoi în partea veche a orașului și vizitam Circul Roman, Forumul Roman, orașul și Catedrala romano – gotica . Aceasta a fost construita pe vechiul templu roman intre sec XI – XV . După aceste vizite avem la dispoziție aproximativ 45 min, timp liber pentru cumpărături.

Ziua 5 (Miercuri)
Excursie la Valencia (optional 51 euro/persoana)

Vizităm al treilea oraș ca mărime al Spaniei, Valencia, cu bulevarde largi mărginite de magazine, palmieri și monumente superb luminate. Vom admira centrul istoric cu obiectivele sale principale printre care se numara: Loja de Sela o remarcabilă clădire în stil gotic, Catedrala din Valencia și Real Basilica de Nuestra Senora de los Desamparados, locul tradițional pentru rugăciune, construit în stil gotic, urmand apoi sa ajungem si la Orasul Artelor si Stiintelor.

Ziua 6 (Joi)
Excursie in Principatul Andorra (optional 55 euro/persoana) 

Vom avea prilejul sa vizitam Principatul Andorra, minusculul stat european din Muntii Pirinei. Cu aceasta ocazie, vom avea sansa sa vizitam o alta tara a Europei in aceeasi zi. Doritorii vor putea face cumparaturi la preturi atractive, pentru ca Andorra este scutita de taxe. Vom avea la dispozitie suficient timp pentru a explora pe indelete La Vella, capitala Andorrei. Pasaportul este obligatoriu in cazul in care doriti sa participati la aceasta excursie.

Ziua 7 (Vineri)
Timp liber in Salou sau imprejurimi.

Ziua 8 (Sambata)
Dupa iesirea din hotel, vom pleca in TURUL PANORAMIC al orasului BARCELONA (GRATUIT), urmand sa ne indreptam catre aeroportul El Prat pentru plecarea catre Bucuresti.

* Orarul de zbor poate suferi modificari

PRET: 480  EURO / PERSOANA

Servicii incluse:
Bilete de avion Bucuresti-Barcelona si retur
Taxele de aeroport, bagaj de cala 32 kg/persoana si catering
Transfer aeroport-hotel-aeroport
7 nopti de cazare HOTEL SALOU PARK I 4* sau HOTEL GRAN REGINA 4* din stațiunea turistica SALOU, cu demipensiune (un pahar de vin si apa incluse la mese)
Turul panoramic al orasului Barcelona
asistenta in limba romana pe toata durata programului

 

Nu sunt incluse:
asigurarea medicala
taxa hoteliera obligatorie de aproximativ 2 euro/zi (se plateste direct la hotel)
supliment pensiune completa (optional) : 50 euro/persoana

Nota:
- Denumirea hotelului (din cele 2 propunse in program) se va transmite cu 7 zile inainte de plecare.fib
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: