Acasa    Sejururi    Riviera Portugheza –Estoril – Cascais  
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
429
EUR

Riviera Portugheza –Estoril – Cascais


Locatie: Estoril
Plecare din: Bucuresti
Avion
Portugalia
Portugalia este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat. Capitala ei, Lisabona, este poate cel mai [ ... ]

 

 

Hotel Praia Mar ****                                                                   

Hotelul Praia Mar este amplasat pe frumoasa Coasta Estoril, la doar 2 minute de plaja.
Hotelul dispune si de piscina ina aer liber, gradina cu palmieri, bar, receptie non-stop si camera de bagaje. In zona de agrement se poate practica surf, iar in apropierea hotelului se regasesc terenuri de tenis si golf.
Camerele spatioase ale hotelului dispun de mobilier modern, balcon privat, tv, internet WiFi gratuit si baie, unele fiind dotate cu cada spa.

Tarife / Persoana in camera dubla

Date de plecare 2017

Sezon A: 429€

06.05

13.05

14.10

21.10

Sezon B: 449€

20.05

27.05

30.09

07.10

Sezon C: 469€

03.06

10.06

16.09

23.09

Sezon D: 499€

17.06

24.06

02.09

09.09

Sezon E: 529€

01.07

08.07

15.07

22.07

Infantii platesc doar taxele de aeroport (125 Euro), si nu beneficiaza de loc in avion.

 

 Servicii incluse in pachet:
 Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania Blue Air
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Cazare 7 nopti cu tipul de masa ales la Hotel Praia Mar 4*
Tur panoramic al orasului Lisabona (in prima sau in ultima zi)
Asistenta locala in limba romana
Taxa de bagaj (1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana)

Pachetul nu include:
Taxele de aeroport in valoare de 125 euro /persoana
Excursii optionale
Intrarile la obiectivele turistice vizitate, ghizi locali
Asigurarea medicala si asigurare storno

EXCURSIE  INCLUSA:

TUR PANORAMIC AL ORASULUI LISABONA*
Lisabona reprezinta unica destinatie din lume ale carei plaje isi scalda nisipul fin in apele Atlanticului, remarcam cu precadere cladiri precum Turnul Belémsi Manastirea Jerónimos.

*Turul panoramic se organizeaza o data cu transferul de la / la aeroport fie in prima sau ultima zi de sejur, in functie de ora de sosire / plecare a avionului

EXCURSII OPTIONALE:

Excursie Costa Estoril, Cascais, Sintra
Aproape de Lisabona, cu un climat bland care se mentine pe tot parcursul anului, o atmosferă sofisticata si plina de viata,cunoscuta ca sediu al regilor, Coasta Estoril este denumita  ,,Riviera portugheza". Plajele cu nisip fin se intind de la gura estuarului Tejo de-a lungul coastei Cascais.
Regiunea va invita in zilele insorite la aventura prin dunele Guincho, la descoperirea prospetimii peisagistice a Sintrei si a Mafrei, la relaxare in atmosfera cosmopolita a regiunii Cascais si la viata nocturna si agitata oferita de  Cazinoul Estoril. De la Atlantic si pana spre Lantul Muntos Sintra,dominavegetatia luxurianta aParcului NaturalSintra-Cascais, atat de atragatoare pentruiubitoriideecoturism.Pe final vizitam siCabodaRoca, punctul cel mai vestic al Europei continentale, ce vegheaza maret intreaga regiune.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 5 h    Tarif: 45 euro /adult si 39 euro /copil

 Excursie in Lisabona

 

De la Vasco de Gama la zorii noului mileniu, mereu suprinzatoarea Lisabona, orasul celor 7 coline ce constitue adevarate puncte de belvedere asupra raului Tejo si a caselor pitoresti, diverse ce ne uimesc cu celebrele azulejos trebuie vizitat neaparat incepand cu localitatea Belem ce se afla la doar 3 km de oras.
In Belem vom vizita Manastirea Ieronimilor, cel mai impresionant monument arhitectual in stil manuelin, panteon regal ce adaposteste de asemenea si mormintele navigatorului Vasco de Gama si cel al poetului National Luis de Camoes. Optional putem vizita si Muzeul Calestilor regale, unic in Europa. Pe malul raului Tejo ne asteapta si turnul din Belem si Monumentul Descoperitorilor. Vizitam mai apoi centrul istoric al capitalei lusitane incepand cu Piata Comertului, casa ministerelor publice si a numeroaselor institutii de stat, unde vom admira impunatorul Arc de Triumf de unde porneste Via Augusta, artera pietonala a cartierului Baixa (zona joasa).
In Baixa se face remarcata silueta liftului Santa Justa, proiectat de unul din discipolii lui Gustave Eiffel, cu ajutorul careia se poate urca in cartierul Chiado unde se afla ruinele Manastirii do Carmo. De cealalta parte a cartierului Baixa se inalta Alfama, cel mai vechi cartier al orasului, acolo vom vizita Catedrala din s.XIII-lea cunoscuta sub numele de La Se. Continuam din apropierea Garii Rossio pe Bulevardul Libertatii, Champs Elyse al Lisabonei, catre Piata Marques de Pombal, fauritorul cartierului Baixa, de unde ne vom indrepta catre orasului noului mileniu.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 8 h    Tarif: 39 euro /adult si 35 euro /copil

 Excursie la Fatima si Obidos

Situat la numai 142 km nord de Lisabona, Fatima este unul dintre cele mai importante altare catolice din lume dedicate Fecioarei Maria. Sanctuarulde la Fatima saluta anual milioane de pelerini si turisti din intreaga lume. Faima acestei sarbatori se datorează aparitiei Fecioarei Maria unui grup de tineri ciobani.
Pe partea opusa a pietei se ridica Marea Bazilica, construita in stil neo-clasic, avand un turn central care se inalta la 65 de metri, a carei construcție adebutat in 1928. Bazilica gazduieste mormintele a doi dintre cei trei vizionari care au asistat la aparitia Facatoarei.
Intrat sub tutela primului rege al Portugaliei in 1148, in urma indepartarii ocupatiei maure din zona, Obidos este o cetate medievala si sat fortificat in care patrunzi, la fel ca in vremurile de demult, prin poarta de sud frumos pictata in alb si albastru a Bisericii Sfanta Maria, fondata pe ruinele unui templu vizigot si datand din perioada renasterii. Flori de caprifoi se revarsa de la fereastrele caselor varuite in alb de-a lungul strazilor inguste si intortocheate. Restaurante, magazine, si cafenele ocupa spatii ale caror caracteristici arhitecturale se intind de-a lungul secolelor.
Satul Obidos detine secole de istorie in interiorul zidurilor sale. Cu un patrimoniu vast de arhitectura religioasa si vestigii istorice si monumentale, orasul de regi si regine a fost in alte vremuri, locul de preferinta pentru odihna.
Castelul Óbidos este menționat ca una din numeroasele minuniale Portugaliei.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 7 h   Tarif: 65 euro /adult si 59 euro /copil

Excursie la Evora si degustare de vinuri in crama traditionala
Evora - un oras superb ce merita vazut, cu biserici monumentale, piete istorice, case varuite in alb si strazi medieval. Orasul este inclus pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO datorită prezervării foarte bune a centrului orașului vechi, care încă este înconjurat de zidurile medievale și a unui mare număr de monumente ce datează din perioade istorice diferite, ce includ și un templu roman.
In drum spre Evora vom vizita su crama Monte da Ravasqueira. Cele 11 podgorii din Monte da Ravasqueira sunt asezate dupa modelul pe care francezii il denumesc ‘’terroir’’. Vom explica intreg procesul dupa care vom merge in vinaria dotata cu tehnologie de ultima generatie inspirata dupa modelul Napa Valley din California.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana, degustare de vinuri. Durata : aprox 7 h    Tarif: 65 euro /adult si 59 euro /copil

 Pachet 3 Excursii (Costa Estoril& Sintra, Fatimasi Lisabona) :

135 Euro / Adult si 120 Euro / Copil 2 – 11.99 ani

Pachet 4 Excursii ( Costa Estoril, Fatima, Lisabona si Evora) :

189 Euro / Adult si 169 Euro / Copil 2 – 11.99 ani 

 karp
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: