Acasa    Sejururi    ITALIA – RIVIERA RIMINI 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
279
EUR

ITALIA – RIVIERA RIMINI


Locatie: Rimini
Plecare din: Bucuresti
Avion
Italia
ITALIA este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizm [ ... ]

Teritoriul provinciei Rimini este o uniune  fericită între urmele unui mare și glorios trecut și a unei organizații turistice extinse, eficiente si ultra-modern, cunoscut în întreaga lume pentru ospitalitatea sa și capacitatea sa remarcabilă de a face oaspeții să se simtă bineveniți. Întreaga provincie oferă facilități de cazare impresionante, inclusiv aproximativ 2.300 hoteluri precum și locuri de campare, ferme de vacanță, apartamente și case particulare.

Hotel ANGELI***                                                        

Hotel Angeli este un mic colt de rai situat intr-o zona verde, linistita, la doar cateva minute de plaja si de centrul orasului Rimini.
Proprietatea dispune de restaurant cu preparate din bucataria italiana si internationala, terasa la soare cu sezlonguri, lift, bar si parcare privata. Cei mici dispun de locuri de joaca amenajate in gradina hotelului si pe plaja. Tot in zona plajei se regaseste o sala fitness foarte bine echipata, mese de ping-pong si terenuri de volei.
Fiecare camera este decorata in nuante pastelate, specifice proprietatilor de pe litoral si este utilata cu balcon, telefon, TV satelit si grup sanitar cu cabina de dus si oglinda de toaleta.

Tarife/ Persoana in camera dubla

Date de plecare 2017

Sezon A: 279€

19.05; 29.09

Sezon B: 299€

26.05; 22.09

Sezon C: 339€

02.06; 08.09;  15.09

Sezon D: 379€

 

09.06; 16.06; 25.08; 01.09

 

Sezon E: 489€

 

11.08; 18.08

Servicii incluse in pachet:
Bilet de avion Bucuresti – Bologna – Bucuresti, compania Blue Air
Transfer aeroport – hotel – aeroport
7 nopti cazare cu demipensiune
Tur panoramic al orasului Rimini
Asistenta locala in limba romana
Taxa de bagaj (1 bagaj de cala max. 32 kg /persoana si 1 bagaj de mana max. 10 kg /persoana)

Pachetul nu include:
Taxele de aeroport in valoare de  95 euro /persoana
Taxa de statiune 1,5euro/persoana/zi se va achita la receptia hotelului
Asigurarea medicala si asigurare storno
Orice alte servicii sau excursii care nu sunt mentionate la servicii incluse

 Infantii platesc doar taxele de aeroport (95 Euro) si nu beneficiaza de loc in avion.

 EXCURSIE  INCLUSA:

TUR PANORAMIC AL ORASULUI RIMINI

Rimini este una dintre statiunile de pe litoral cele mai renumite din Europa (uneori numit "Miami al Europei"), datorita celor 15 km de plaja de nisip, peste 1.000 de hoteluri si mii de baruri, restaurante si discoteci. Rimini este, de asemenea, orasul natal al celebrului regizor Federico Fellini. 
Cunoscut sub numele de „La Marina”, malul marii este de departe primul motiv pentru cei ce vin la Rimini. Da, exista un oras vechi, dar acest lucru este, in general, ignorat de majoritatea turistilor, desi valoroase monumente dateaza din epoca romanasi medievala. 

*Turul panoramic se organizeaza o data cu transferul de la / la aeroport fie in prima sau ultima zi de sejur, in     functie de ora de sosire / plecare a avionului

EXCURSII OPTIONALE:

EXCURSIE IN REPUBLICA SAN MARINO

Turul cu ghidul incepe de la poarta veche a orasului si postul de paza Porta St. Francesco.  Ne vom indrepta spre centrul orasului, urcand panta moderat si oprindu-ne in locurile pitoresti, de unde putem admira palate, biserici si case medievale, realizate din piatra si inca pastrand atmosfera medievala. Dupa aceea, in cazul in care vremea ne permite,  este programata vizita Cantone Panoramico, terasa orasului ce ofera o vedere panoramica uimitoare a vaii de jos.
Turul continua cu Piazza della Libertà, cea mai centrala piata, si cu vizita Palazzo del Governo, sediul  guvernului local. Numit initial Domus Magna Comunis, a fost construit in secolul al XIV-lea , dar dupa mai multe restaurari si consolidari a fost daramat la sfarsitul secolului al XIX-lea , iar apoi reconstruit de catre arhitectul Francesco Azzurri.

Excursia se va termina cu vizita Bazilicii San Marino, unde sunt conservate moastele Sfantului Marino  si unde puteti admira mai multe obiecte de valoare precum picturi si  statui.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 5h)    Tarif: 35 euro /adult si 25 euro /copil

EXCURSIE LA FLORENTA

Excursia incepe cu o vizita la una dintre eternele capodopere ale orasului,  David a lui Michelangelo din Galeria Academiei. De acolo vom continua catre centrul religios al orasului. Aici se regasesc unele dintre cele mai impresionante opere de arta: Baptisteriul, clopotnita lui Giotto si Catedrala Santa Maria del Fiore - Duomo cu faimoasa cupola de Brunelleschi. Aceste cladiri istorice ne amintesc de trecut cu farmecul lor unic.
Ne indreptam apoi catre pitoreasca piata Signoria, unde veti putea admira statui realizate de Cellini, Giambologna si Ammannati inainte de a trece la faimosul Ponte Vecchio.Vom continua apoi cu vizita Bisericii Santa Croce, care contine mormintele ilustrilor cetateni Michelangelo, Galileo si Machiavelli, precum si lucrari fascinante de Giotto si Donatello. In cazul in care nu ati fost in Florenta inainte, aceasta vizita o sa va cufunde in centrul istoric si artistic al orasului.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 9h)   Tarif: 75 euro /adult si 65 euro /copil

EXCURSIE LA VENETIA

Piata San Marco, Palatul Dogilor, Bazilica si Podul Rialto - acestea sunt cele mai importante repere pe care trebuie sa le vedeti odata ajunsi in Venetia.Cu un mic tur de oras si o croaziera pe Canal Grande veti putea sa va faceti o idée despre frumusetea orasului Venetia. Nu dureaza mult pana cand atmosfera speciala a orasului va fermeca fiecare vizatator.
Turul nostru include vizita in Piata San Marco unde ghidul o sa va ofere informatii despre Palatul Dogilor si impresionanta sa arhitectura(se viziteaza doar la exterior). Mergem apoi spre Basilica din Piata San Marco pentru a admira unicele mozaicuri aurite din epoca bizantina, precum si peretii si podeaua din marmura. Inainte de a pleca din Piata San Marco, o sa puteti admira cele doua turnuri, Turnul cu Ceas cu statuile “Mori” de pe acoperis, si Campanile, cea mai inalta constructie din Venetia; Bibilioteca Marciana si cladirile Procuratie, toate acestea fiind importante atractii ale vechii Republici Venetia.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 9h)   Tarif: 85 euro /adult si 75 euro /copil

EXCURSIE LA BOLOGNA

Itinerariul incepe in inima orasului cu Piazza Maggiore si palatele sale, toate de origine medievale: Palazzo di Re Enzo, Palazzo Comunale, Primaria, Palazzo del Podesta (secolul XIII), Curtea  orasului, Palazzo dei Notai siPalazzo dei Banchi.
Continuam cu fantana lui Neptun (Fontana di Nettuno) .
Se viziteaza  Bazilica gotica din San Petronio, cea mai importanta biserica a orasului, fiind a treia ca marime din Italia. 
Continuam sa ne plimbam de-a lungul celebrei galerii Portico Pavaglione cu magazinele sale elegante si ajungem  la Palatul Archiginnasio care a fost ridicat în anul 1563, de cardinalul Carlo Borromeo, 
Umatoarea locatie este Piata Santo Stefano cu complexul de biserici Santo Stefano, de asemenea, numit "Ierusalimul de la Bologna" sau "cele șapte biserici". Continuam apoi cu Piazza della Mercanzia,Palazzo della Mercanzia și cateva cladiri din secolul al 13-lea, cu porticuri de lemn. Vizita noastra se termina cu cele doua turnuri, acestea reprezentand un simbol al orasului.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 7h)    Tarif: 47 euro /adult si 37 euro /copil

EXCURSIE LA RAVENNA

Ravenna ofera o multitudine de opere de arta vizitatorilor, iar in acest tur vom descoperi orasul si mozaicurile sale, una din minunile orasului, capul Imperiului Bizantin cu un punct de plecare la Basilica  San Vitale. Din atmosfera placuta de zi din San Vitale, se trece la atmosfera de noapte din Mausoleul Galla Placidia cu cupola sa plina de stele. Aici vom putea gasi cele mai vechi mozaicuri murale din oras. Dupa ce vizitam Biserica Santa Maria Maggiore si  vestigiile Bisericii Santa Croce, vom ajunge la Domus dei Tappeti di Pietra, una din cele mai importante situri arheologice din Italia, unde se poate admira decoratiunile bizantine ale unui palat datand din secolele V-IV.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 5h)   Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil

EXCURSIE LA FERRARA

Excursia noastra incepe cu vizita Palatului Schifanoia, unul din asa numitele "Delizie" al familiei Este. Aici vom putea gasi  Salone dei Mesi, cu fresce din secolul al XV-lea, avand cel mai mare numar de fresce pagane existente in Europa. Cei mai mari pictori locali ai Renasterii  au lucrat aici. Printre acestia se enumera si Cosmè Tura, Franceso del Cossa si Ercole Roberti. Excursia se continua cu vizita Catedralei in stil romanic si gotic, curtea fostului Palat  Ducal, iar apoi facem o scurta plimbare la Castelul Este, inainte de a trece la orasul renascentist, cu strazile sale late si elegante si faimosul Palat de Diamant(Palazzo dei Diamanti).

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana (aprox 7h)  Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil

 OFERTA SPECIALA !!!

       PACHET 3 EXCURSII ( San Marino, Ravenna, Florenta)-139 EURO /ADULT – 119 EURO/COPIL (pana in 18 ani)

            Pentru realizarea acestora este necesar un grup minim de  turisti inscrisi. 

 

 karp
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: