• de la:
    de la 470 eur

    Tara Faraonilor -EGIPT

    Vom vizita cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene:...
Acasa    Sejururi    ISTANBUL - 1 Decembrie 2019 in inima Bizantului 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
325
EUR

ISTANBUL - 1 Decembrie 2019 in inima Bizantului


Locatie: Istanbul
Plecare din: Bucuresti
Turcia
Aflata in Top 3 "Destinatii de vacanta preferate ale romanilor", Turcia ofera combinatia ideala de p [ ... ]

29.11.2019 Bucuresti–Istanbul–Turulpietonal al zonei Sultanahmet
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda si intalnire cu insotitorul de grup la ora 06.00dimineata, pentru imbarcare la cursaTAROM RO261, cu decolare la ora08.35spreIstanbul. Aterizare la Istanbul la ora09.50. Tur pietonalin zona vecheaorasuluiIstanbul: Hipodromul, Sfanta Sofia, Sultanahmet(faraintrariincluse).Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice.Cazare la hotel4*superior.

30.11.2019 Istanbul – PalatulDolmabahce - Buyuk Ada – Marea Marmara
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul Insulelor printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un  pranz pescaresc gustos.Va propunem alternativ turul Palatulu iDolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zice include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabets i NikogosBalyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatuldevinemuzeu, adapostind o pretioasacolectie de antichitatieuropene, mobilier, candelabre, in 285 de cameresi 46 de sali. In cateva minute avetisansasatraversatiBosforulpe podul cu acelasinume, ceunesteceledouacontinente, sasuiti pe CulmeaCamlica, de undeaveti o panorama completaaorasului, a Marii Marmarasi a MariiNegre. Cazare la hotel4*superior.

 

01.12.2019      Istanbul – CroazierasiPalateleBosforului – SearaOrientala
Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la BazarulEgiptean. Se face o scurta oprire la mormantul luiSuleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric pentru imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele MariiNegre cu Marea Marmara. De pe vas putetiadmirade-a lungulBosforului: PalatulDolmabahce,PalatulBeylerbeyi, PalatulCiragan, cartierelerezidentiale cu vile siconace de lemn, FortareataRumeli, celedouapoduri, PatriarhiaOrtodoxa din Fanar, zidulbizantin de aparare lung de 22 km,ce a reprezentatceamaiputernicafortificatieaevuluimediu. Se face o opriresiavetitimp liber pentruvizitareaBazaruluiEgiptean,de mirodenii, construitintre 1597 – 1664,considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul.

Seara, vapropunem optional, o Cinatraditionalaturceasca la Sultana 1001 de Noptiwww.sultanas-nights.comsau la Kervansaraywww.kervansaraytr.com.Cazare la hotel 3*superior.

02.12.2019Istanbul - Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14.00 de la hotel la aeroport ( aproximativ 35 km), pentru imbarcare la cursa TAROM RO264cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

Loc in dubla

Loc in tripla

Single

Copil 2-11.99 ani

325 €

319 €

435 €

249€

*Un copil 2-11.99 ani, cu 2 adulti in camera, primeste pat suplimentar

Excursii optionale
Croaziera si Palatele Bosforului - Pretinformativde persoanapentru min. 20 platitori: 45 €/persoana
Seara traditionala turceasca si orientala – pret informativ intre 50 si 65 €/persoanafunctie de localulunde se poateconfirmarezervarea
Palatul Dolmabahce si imprejurimi - Pretinformativde persoana 55 €, min. 20 persoane, faraintrare la Harem
Insulele Printilor – Pretinformativ de persoana:45 €/persoana.

 

Orar de zbor informativ (ore locale)

Zbor

Nr. Zbor

Decolare

Ora Locala

Aterizare

Ora Locala

DurataZbor

Dus

RO261

OTP

08:35

IST

09:50

1:15

Intors

RO264

IST

18:35

OTP

19:50

1:15

 

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 30 PERSOANE.Pentru un grup de 25 - 29 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana.Pentru un grupmai mic de 25pax, pretul se recalculeazasauexcursia se reprogrameaza. Recalculareapretului se va face celmaitarziu cu 16 zileinainteaplecarii.  Deasemenea, in cazulunuigrupmai mic, agentiaisirezervadreptul de a schimbacompaniaaerianasauhotelurile, cu pastrareastandardelorsi cu informareaprealabila a turistilorinscrisi. Locurileconfirmatesuplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarifmai mare (in functie de disponibilitatile la avionsicazare) si se supununor reguli diferite de decomandare.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitatitrebuiesaanuntegradul de invaliditate, cu toateamanuntelenecesare, din momentulinscrieriisiconfirmariirezervarii.Nu ne asumameventualeleserviciispecialece nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fostsemnalate in rezervarisi in contractul de prestariservicii.

 

Informatii Utile

Trebuiesavaprezentatila aeroport la intalnirea cu reprezentant/insotitor de grup, cu 2 ore sijumatateinainte de oraanuntata a decolariiavionului! Prezentareabiletului de avionla imbarcareesteobligatorie! Bagajelepermisepentrucalatorie – bagaj de cala 23 kg si max. 8 kg bagaj de mana pentrufiecarepasager.

Corectitudineanumelorsi a datelorpersonale ale calatorilor, intra in responsabilitateaagentieiintermediare/ a agentului care aefectuatinscrierea, oricemodificare se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare;

Camerele sunt distribuite de receptie, iarcazarea in prima zisipredarea in ultima zi se va face in functie de politicaorara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupaora 14:00, iarpredareacamereipana in ora 12:00);

Existahoteluriundecopilulpana la 12 ani esteacceptatsadoarma in pat cu parintiisiastfel are gratuitate la cazaresau o reducerefoarte mare

Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patuldublu(matrimonial) poate fi in unelehoteluri format din douapaturi de o persoanaalipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotareafiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.


Servicii incluse

3nopticazare cu MIC DEJUN la hotel 4*superior
Transfer grupaeroport/ hotel/ aeroportsi tur panoramicpietonal al zoneiistoriceaorasului Istanbul
Transport avionTAROM Bucuresti Otopeni – Istanbul - retur; Bagaj de cala de 23 kgsi de cabina/mana 10 kg/persoana!
Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferimodificaripana la data plecarii in functie de evolutiapretuluipetrolului)
Asistenta turistica in limba romana la transfer si la turul panoramic

Preturile nu includ
Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice,
Cheltuielile personale

 

Inscrierealaacest program se poate face cu pana la 16 zileinainteaplecarii, in limitalocurilordisponibile.cock
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: