• de la:
    de la 470 eur

    Tara Faraonilor -EGIPT

    Vom vizita cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene:...
Acasa    Sejururi    Elvetia – Italia - Franta 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
345
EUR

Elvetia – Italia - Franta


Locatie: Moehlin
Plecare din: Bucuresti
Avion
Elvetia
Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si ofer [ ... ]

Elvetia – Italia - Franta -Povestea Alpilor”         

Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna - Torino

 De la 345 € /pers/sejur

 date de plecare 2019:25.04*, 07.05*, 09.05*, 14.05*, 16.05*, 21.05*, 23.05*.

 

TARIFUL INCLUDE
Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti
7 nopţi cazare la hotel de 4*
Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire
spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu
organizatorul.
1/2 zi excursie optionala (Torino)
Asistenta turística pentru intreaga perioada

Tariful nu include
Taxele de aeroport 95 €/persoana;
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno;
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers);
Mesele  de prânz;
Supliment plecare 25.04 Paste – 50 €/pers;
Supliment 30 €/pers. pentru plecarile din mai si septembrie;
Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale.

 BOnusuri senior voyage club card
½ zi excursie optioinala pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Aosta)
Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE  CLUB CARD
Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE 

CLUB CARD
Posesorii de SENIOR VOYAGE  CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.

 

Puncte de AtracŢie

Torino, Geneva si Lausanne, Lucerna, Berna

 

Excursii gratuite:
Torino

Vizităm Torino, unde admirăm  Domul San Giovanni și vedem celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale și Palazzo Madama, dar și simbolul orașului, Mole Antonelliana, cândva cea mai înaltă clădire.

 

Aosta
Fiind cel mai mare oraș din Valle d'Aosta în Alpii Italieni, Aosta se află la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc. Localitatea se află la distanța de 200 km de Milano și la numai 180 km de Geneva. Aici vom admira catedrala construită în secolul al IV-lea ca anexă la Forumul Roman, biserica gotică Sant’Orso, Colegiul Saint-Benin construit în anul 1000, sau podul medieval Grand Arvou.

 Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE

 

Excursii optionale:
Geneva si Lausanne
Începem excursia din Geneva, unul dintre cele mai cosmopolite orașe ale Europa. Vizităm Catedrala St.Pierre, amplasată în cel mai înalt punct din Orașul Vechi –  loc foarte bun pentru a admira panorama întregului oraș este turnul din partea de nord. Continuăm cu Place Neuve, Primăria, Maison Tavel și sediul ONU.

Pornim apoi spre Lausanne, unde vizitam Catedrala din centrul istoric, una dintre cele mai frumoase structuri gotice din Europa. Închinată Fecioarei Maria, catedrala se înalță până la înălțimea de 150 de metri deasupra Lacului Geneva. Orașul găzduiește Muzeul Olimpic și Baletul Bejart din Lausanne (unul dintre cele mai renumite din lume

Montreux si Berna
Excursia pornește din Montreux, supranumit Coasta de Azur a Elveției, situat într-un golf, pe malul lacului Geneva, unde vizităm renumitul Castel Chillon. Plecăm spre Berna, capitala Elveției, pentru a vedea Rathaus, Marktgasse și Kramgasse, Catedrala St. Vicențiu. Berna este cu siguranță cel mai frumos și cel mai vizitat oraș din Elveția, un oraș liniștit, cu străduțe pietruite, cladiri în stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc în ultimele cinci secole, dar și cu magazine moderne și un stil de viață aparte.

 

Lucerna si Interlaken
Pornim din Lucerna, un oraș pitoresc, unde vizităm: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke,Wasserturm. Lucerna este înconjurată de o impresionantă panoramă montană, ce îi va fermeca mai ales pe pasionații de fotografie. Continuăm excursia cu Interlaken (“orașul dintre lacuri”), una dintre cele mai vechi stațiuni turistice din Elveția, fiind situată între lacurile Thun, în vest și Brienz în est, într-o zonă numită Bodeli.

 

Chamonix-Annecy-Albertville
Mergem în Chamonix, perla Alpilor, iar dacă vremea ne va surâde, vom urca din la cea mai înaltă stație de telecabină din lume, Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Vizităm Annecy, orașul numit Veneția din Mont Blanc.

 

 Zermatt si Matterhorn
Zermatt, o combinație de sat alpin tradițional și stațiune de vacanță, este dominat de Matterhorn, o piramidă pe care umbra și lumina dansează permanent pe fațada ușor de recunoscut. Zermatt este un sat elvețian tipic, cu vile pitorești, totul sub privirea vigilenta a celui mai vestit simbol al Elveției, grandiosul munte Matterhorn. Strada principală este interzisă pt circulația mașinilor. Chiar și locuitorii satului trebuie să își lase vehiculele la baza văii, în Taesch, și să-și continue drumul cu trenulețul până la Zermatt.

 

SENIOR VOYAGE este conceptul grație căruia cetățenii europeni de peste 55 ani (și nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-și petrece vacanța în cele mai variate destinații turistice, în perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Vei avea ocazia să vizitezi Elvetia și să împărtășești experiența ta cu alți seniori din toate colțurile Europei. Pentru ca totul sa fie ușor și accesibil, grupul de companii care activează sub umbrela Memento Holidays subvenționează și negociază costurile călătoriei, făcând produsul Senior Voyage unic pe piața din Europa. Această inițiativă se încadrează în sfera așa numitului turism social, oferind ocazia tuturor să descopere lumea.

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acordă contra cost (25 euro/card) la achiziționarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

Bine de știut

Avansul la înscriere este de minim 100 €/persoana.

Se accepta partaj

Intrările la obiectivele turistice nu sunt incluse în prețul pachetului.

Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane

Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.

 

Hotel Mont Blanc 4* (Hotel Alpe Chiara 4* - sau similar 4*)

 reduceri& suplimente

Supliment SGL:  160 euro
Se accepta partaj
Reducere a 3-a persoană: 30 euro
Copil 0 - 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
Copil 2 - 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro

 

observații

Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.

Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.


Hotel Alpe Chiara 4* (Hotel Mont Blanc 4* - sau similar 4* )
www.hotelalpechiara.com

reduceri& suplimente
Supliment SGL:  160 euro
Se accepta partaj
Reducere a 3-a persoană: 30 euro
Copil 0 - 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
Copil 2 - 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platest supliment 50 euro

 

observații
Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.

 

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.

Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare. Hotelul va fi nominalizat cu 3-5 zile inainte de plecare.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tara vizitata.

Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/ pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase  sau  ascuţite)

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 Agentia nu  se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc  singure

 chrchr
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: