Acasa    Sejururi    DELTA DUNARII – PACHET COMPLET 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
999
RON

DELTA DUNARII – PACHET COMPLET


Plecare din: Bucuresti
Autocar
Romania
Romania este situata in Sud-Estul Europei, intre 43° 37" 07" - 48° 15" 06" latitudine nordica si 2 [ ... ]

Delta Dunarii – Plaja salbatica de la Perisor – Padurea Letea – Sulina –Tulcea – Manastirea Saon de la Niculitel – Manastirea Cocos

Ziua 1 | Excursie in Delta Dunarii si plaja la Perisor

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 06:30 pe ruta Bucuresti – Autostrada Soarelui – Slobozia – Harsova – Tulcea – Dunavatu de Jos. Suntem primiti cu o degustare pescareasca in stil lipovenesc. Dupa pranz plecam intr-o incursiune in Delta Dunarii pentru a descoperi unicitatatea florei si faunei locale (birdwatching) cu timp liber pentru baie pe plaja salbatica de la Perisor (Marea Neagra). Ne imbarcam pe salupa (max 10 pers) si  plecam intr-o incursiune pe traseul:  Dunavatul de Jos – Canal Lipoveni– Lac Solomon– canal Mustaca – Canal Centura – Lacul Razim – Canal Dranov – Canal Perisor – Marea Neagra si retur (durata excursiei este de aproximativ 5 ore si jumatate). Intoarcere la pensiune si cazare. Timp liber pentru relaxare pe proprietatea pensiunii. Va aflati la 50 km de Tulcea in inima Deltei Dunarii, cel mai tanar pamant romanesc care abunda in vegetatie si fauna salbatica, cu peisaje naturale de poveste. Cazare Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior)– Dunavatul de Jos.

Ziua 2 | Excursie la Padurea Letea si plaja la Sulina CU PRANZ PESCARESC INCLUS

Mic dejun. Astazi vom porni intr-o minunata excursie in Delta pe traseul: Dunavat – Canal Dunavat – Canal Lipoveni – bratul Sfantul Gheorghe – Lac Uzlina – Canalul Litcov - Canalul Ceamurlia – Canalul Crisan – Canalul Majaru – Padurea Letea – Canal Barbosu – Sulina si retur (durata excursiei este de o zi intreaga cu pranz pescaresc inclus). Pădurea Letea este o arie protejată de interes național si este cea mai veche rezervație naturală din România. Aici se găsesc 500 de specii de plante și peste 3.000 de specii de animale, adică peste 70% din speciile de animale din Rezervatia Biosferei Delta Dunării, grindul Letea fiind considerat de specialisti drept unul din cele mai interesante medii naturale din România. Safari in Padurea Letea. Dupa pranz timp liber la Marea Neagra la Sulina, locul unde Dunarea se varsa in mare, cu plaje intinse si salbatice. Intoarcere la pensiune. Cazare Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior)– Dunavatul de Jos.

Ziua 3 | TULCEA – MANASTIREA SAON NICULITEL – MANASTIREA COCOS – BUCURESTI

Mic dejun.  Timp liber pentru relaxare la piscina. Posibilitatea dis de dimineata optional, a unei sesiuni de pescuit. In jurul pranzului excursia continua catre Tulcea pentru tur panoramic Tulcea si vizita Casa Avramide, conac boieresc exceland in bogatie arhitecturala, apartinand grecului Alexe Avramide, care a sustinut in secolul XIX- lea economia orasului cu ajutorul comertului cu cherestea.  In continuare drumul ne conduce, printre dealuri cu vii, la 11 km de Tulcea spre Niculitel, la Manastirea Saon. Manastirea Saon a fost infintata in anul 1846 , prin plecarea unor călugări de la Mănăstirea Celic-Dere, fiind înființata ca metoc al mănăstirii amintite. Monahii de la Saon au construit din chirpici si lemn actuala biserica veche cu hramul "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului ", care exista si astazi, precum si doua corpuri de chilii. Pranz la manastirea Saon. Excursia continua cu vizita la Manastirea Cocos. Zona are o semnificatie istorica si religioasa aparte. Arheologii au descoperit, in urma cu mai bine de trei decenii, in preajma Manastirii Cocos, o bazilica paleocrestina. Specialistii in arheologie au dezvaluit, dupa cercetari ce au durat cateva decenii, ca Niculitelul a gazduit mormintele martirilor crestinismului Zotic, Camasie, Atal si Filip. Via Slobozia si Autostrada Soarelui, ne indreptam apoi catre Bucuresti, unde sosim in jurul orelor 23.00.  Sfarsitul pachetului de servicii.

Date de plecare: 22 iulie, 5 august, 30 august

Tarife  calculate pentru un grup de minim 20 platitori

Ø  999 Lei adult loc in camera dubla

Ø  999 Lei adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

Ø  699 Lei copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

Ø  1140 Lei adult loc in camera single    

 

Servicii incluse:

·        Transport cu autocar propriu pe toata durata programului, cu respectarea normelor de distantare fizica (alocarea locurilor cu asigurarea unei distante minime intre participanti, ocupare de maxim 65% a autocarului)

·        Cazare 2 nopti cu mic dejun inclus la Pensiunea Pelicanul din Dunavatul de Jos

·        Mese incluse:

o   2 mic dejun

o   1 degustare pescaraesca in stil lipoveneasc la sosirea la pensiune

o   1 pranz pescaresc in Delta Dunarii cu bauturi locale incluse

o   1 pranz la Manastirea Saon cu bauturi locale incluse

·        Excursii incluse:

o   1 excursie in Delta Dunarii cu timp liber la Plaja Salbatica de la Perisor (aprox. 5h30)

o   1 excursie in Delta Dunarii la Padurea Letea cu timp liber la Plaja de la Sulina (excursie de 1 zi)

o   Safari in Padurea Letea

o   Tur panoramic Tulcea si vizita cu ghid si bilet de intrare la Casa Avramide

o   Vizita la Manastirea Saon de la Niculitel

o   Vizita la Manastirea Cocos

·        Ghid insotitor

 

Servicii neincluse:

·        bauturile pe traseu, la masa

·        bacsis serviciu masa, barcagiu, ghid si sofer irr
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: