Acasa    Circuite    Program Economic in Tara Sfanta 2018 
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
499
EUR

Program Economic in Tara Sfanta 2018
Plecari: 19.02,09.03,14.03,22.03,22.04,27.04,04.05, 09.05, 24.05,01.06,19.07.2018

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Ierusalim -  Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Se va incepeprogramulcuBisericaSf. Gheorghe -  Lod, careadapostestemormantulSfantului.PlecarespreAsezamantulRomanescdinIerusalim -cuhramulSf. Mare MucenicGheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem  - Muntele Eleon -Bethlehem-BisericaNasteriiMantuitorului
Micdejun.Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Oprire la ZidulPlangerii. Se continua cu M-tele Eleon laBisericaortodoxa aInaltariiMantuitorului la cer si Bisericaunde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cuMunteleMaslinilor, ValeaChedronului - LoculJudecatii de Apoi si Poartade aur. Deplasare spre  Bethlehem, unde se va vizita BisericaNasteriiMantuitorului, GrotaPruncilor- ucisi in timpulregeluiIrod si BisericaSf. Ecaterina. Optional: ManastireaSf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers).Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim- Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. GradinaGhetimani - loculmultiubit de Domnul, acolo undeobisnuiasa se roage si unde a fostprins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurgeDrumulCruciicu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteazaBisericaSfinteiInviericuGolgota, PiatraUngerii, SfantulMormant si loculunde s-a aflatSfantaCruce. Timpliber la dispozitiepentrurugaciune si pentrueventualelecumparaturiîn zona comercialadinimprejurimi. Muntele Sion cuvizita laBisericaAdormiriiMaiciiDomnului, Cina cea de Taina si Mormantulproorocului David.Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Hozeva - Sf. IoanIacobRomanul - Ierihon- Marea Moarta - ManastireaSf. Gherasim

Micdejun. Optional: PlecarespreManastireaHozevadindesertulIudeii, careadapostesteMoasteleSfantuluiIoanIacobRomanul. Ierihon, care este consideratcelmaivechi oras dinlume. Aici se viziteazaAsezamantulRomanesc -undeparinteleva face o rugaciunepentruceicareajung in acest  lacas,BisericaDudul lui Zaheu,MunteleIspitirii “Carantania”-vedere generala cuoprire la Marea Moartapentrubaie si cumparaturi produse cosmetice.Pesterile de la Qumran-vedere generala din autocar.Plecare spre hotel cu oprire la ManastireaSfantuluiGherasim de la Iordan  (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan - Tiberias  - Galileea-MunteleFericirilor-CapernaumMic dejun. Se incepeprogramulcuRaulSf. Iordan -  in care a fostbotezatMantuitorulIsusHristos, oprire pentru baie si botez simbolic.Tiberias -orasulconstruit de Irodcel Mare in cinsteaImparatuluiTiberiu.MunteleFericirilor - undeIisus a rostitfrumoasapredică a “Fericirilor”. Tabgha -saturareacelorcinci mii de oamenicudoipesti si cincipaini,  Capernaum -orasul lui Iisus, loculundeDomnul si-a inceputactivitateaSamesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmeleSf. ApostolPetru, unde se va servipranzulgustanddin“ PesteleSf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cuhramulSfintilorApostoliPetru si Pavel - Capernaum.Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI:  Cana Galileii -Nazaret - Muntele Tabor - Haifa - Tel AvivMicdejun. Cana Galileii-Bisericadinloculprimeiminunisavarsite de Iisus la nunta lui Simonsitransformareaapei in vin. Vizita la BisericaSf. FecioareMariasi laIzvorulMaiciiDomnului, undeArhanghelulGavril i-a adusMaiciiDomnuluivesteacă va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor-Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10euro/pers). Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecarespreaeroportuldin  Tel-Aviv, decolare la 18:05cusosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

Plecari

Loc in Dbl

Supl. Single

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti

 

06.02, 19.02,09.03,14.03,22.03,22.04,27.04,04.05, 09.05, 24.05,01.06,19.07.2018

499 €

140  €

-30  €

 

SERVICII INCLUSE:

TARIFUL NU INCLUDE:

● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti 
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse                       
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*
● transport cu autocar modern -aerconditionat
● ghidsipreot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizilocali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

● asigurareamedicala
● bauturilealcoolice si racoritoare la mese
● excursiileoptionaledinprogram
● Slujba de noapte la MormantulSfant

 

Nota:

·        Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: