Acasa    Circuite    Revelion in Tara Faraonilor -EGIPT  
Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici:
De la:
1390
EUR

Revelion in Tara Faraonilor -EGIPT
Plecari: 26.12.2018 – 07.01.2019 (13 zile/11 nopti)

Ziua 1 (26.12): BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:15. Plecare spre Cairo cu compania TURKISH AIRLINES la ora 21:15, cu schimbarea cursei la Istanbul. Sosire in capitala Egiptului la ora 02:50 noaptea si transfer pentru cazare la hotel Cairo Pyramids 5* sau similar in Cairo.

Ziua 2 (27.12): CAIRO
Mic dejun. Astazi vom vizita cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului. Optional, spectacol de lumini si sunet la Piramide, pe platoul Giza. Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (28.12): CAIRO
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria - vizita exterioara). Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 4 (29.12): CAIRO - ASWAN
Mic dejun. Optional, se poate vizita Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic, unde se afla biserica suspendata si cripta in care a locuit Fecioara Maria. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (in jurul orei 19:00), pentru deplasare cu trenul la Aswan, in sudul Egiptului.

Ziua 5 (30.12): ASWAN
Sosire la Aswan (aprox. ora 08:00 dimineata) si transfer pentru vizita la gradina botanica unde ne vom plimba cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Cazare dupa ora 14:00. Dupa amiaza, optional, marele baraj de la Aswan - realizare impresionanta a ingineriei modern si templul Philae, situat pe o insula in mijlocul Nilului. Cina si cazare la hotel Basma 4* (sau similar) in Aswan.

Ziua (31.12): ASWAN
Excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata devreme), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Dupa ora 12:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare. Cina de Revelion.

Ziua 7 (01.01): LA MULTI ANI 2019! ASWAN - KOM OMBO
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza, vom naviga catre Kom Ombo unde vom vizita templul cu acelasi nume, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Cina si cazare pe vas. Navigare spre Edfu.

Ziua 8 (02.01): EDFU - LUXOR
Mic dejun. Astazi vom vizita templul Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Apoi navigam catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 9 (03.01): LUXOR - HURGHADA
Trezirea dimineata devreme. Mic dejun si eliberarea camerelor. In aceasta zi vom vizita templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt), templul Luxor si monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Vom pleca in convoi spre Hurghada (in jurul orei 14:00, distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada. Cina si cazare la hotel Desert Rose 5* sau similar.

Ziua 10 (04.01): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 11 (05.01): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul. Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 12/13 (06/07.01): HURGHADA - CAIRO - ATENA -  BUCURESTI
Mic dejun. Dupa amiaza (in jurul orei 16:00) transfer cu autocarul la Cairo, in convoi pe o distanta de 500 km. Sosire in Cairo in cursul noptii si transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Cairo la ora 03:45. Sosire la Bucuresti la ora 08:35 (07.01.2019).

 PRET/persoana: 1390 EURO(loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 1390 EURO
Pret pentru a treia persoana, copil 2-11,99 ani (fara pat suplimentar in camera dubla): 1290 EURO
ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.
Supliment camera single: 275 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Cairo - Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES, via Istanbul;
11 nopti cazare si masa: 3 nopti cu mic dejun in Cairo la hotel 5*, 1 noapte transport cu trenul cu demipensiune, 1 noapte cu demipensiune
in Aswan la hotel 4*, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 5*;
cina de Revelion;
supliment cuseta in vagon de dormit;
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tur de oras Cairo cu ghid local;
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2018. In situatia majorarii de catre
compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 NU SUNT INCLUSE:
taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se obtine si se achita pe aeroport in Cairo, la sosire);
bacsisurile (se practica in Egipt: 50 EURO/persoana, se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei);
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon;
asigurarea medicala (recomandata): 36 LEI/persoana pana la 65 ani si pachet asigurarea storno+medicala: 64 LEI/persoana; polita de
asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

 
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

26.12.2018 Bucuresti 21:15 - Istanbul 23:50                durata zborului: 01h35min
27.12.2018 Istanbul 01:30 - Cairo 02:50                        durata zborului: 02h20min
07.01.2019 Cairo 03:45 - Istanbul 07:05                        durata zborului: 02h20min
07.01.2019 Istanbul 08:15 - Bucuresti 08:35                durata zborului: 01h20min

 EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti, preturi informative):

Spectacol de lumini si sunet la Piramide, pe platoul Giza: 45 EURO/ persoana;
Excursie de o zi la Alexandria: 70 EURO/ persoana;
Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic: 45 EURO/ persoana;
Marele baraj de la Aswan si templul Philae: 50 EURO/ persoana;
Abu Simbel: 85 EURO/ persoana;
Croaziera pe Marea Rosie: 45 EURO/ persoana;
Jeep safari in desert: 55 EURO/persoana;
Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana.
Preturile sunt informative si sunt calculate la minim 25 persoane participante.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

par

Pentru a reveni la pagina anterioara, va rugam sa dati click aici: